Kahve falında yüzüne allık sürmek

Kahve falında yüzüne allık sürmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne allık sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda beklentileriniz karşılanmayabilir veya istekleriniz yerine getirilmeyebilir.

Kahve falında yüzüne allık sürmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında yüze allık sürmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında allık sürmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı allık sürmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, para biriktirebileceğine rivayet eder.

Kahve falında yanağına allık sürmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe allık görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının allık sürdüğünü görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı allık görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir