AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine hizmet etmek

Kahve falında ölü birine hizmet etmek

Kahve falında ölü birine hizmet etmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birine hizmet etmek gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken işleri tamamladıktan sonra yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında ölüye hizmet etmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birine hizmet etmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine delalettir.

Kahve falında mürşidine hizmet etmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Kahve falında hafızlara hizmet etmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, onların başarıları ile övüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeyhine hizmet etmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patrona hizmet etmek kişinin kazancının çoğalacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında hizmetçi görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misafire hizmet etmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir