AnaSayfa / Genel / Kahve falında hizmetçi olduğunu görmek

Kahve falında hizmetçi olduğunu görmek

Kahve falında hizmetçi olduğunu görmek sorunlarının da çözüleceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında hizmetçi olduğunu gördüyseniz:

  • Güçlü fikirleriniz veya bazı konularda yapacağınız önemli konuşmalar olabilir.

Kahve falında mürşidine hizmet etmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başbakana hizmet etmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hafızlara hizmet etmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, bunun için sabırsızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misafire hizmet etmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, geri plana düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalığa hizmet etmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında anneye hizmet etmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, hayatının zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında erkek hizmetçi görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alime hizmet etmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir