AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerine hizmet etmek

Kahve falında birilerine hizmet etmek

Kahve falında birilerine hizmet etmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, umutlarının çoğalacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, koyu sohbetler edeceğine alamet eder.

Kahve falında birilerine hizmet etmek gördüyseniz:

  • Umulan yararın veya katılımın sağlanması için anlaşmaların veya üzerinde uzlaşılması gereken konuların tekrar tekrar gözden geçirilerek sonuçlandırılması gerekebilir.

Kahve falında birilerine hizmet etmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına hizmet etmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patrona hizmet etmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında mürşide hizmet etmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hizmetçilik yaptığını görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında kalabalığa hizmet etmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hafızlara hizmet etmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hastaya hizmet etmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir