AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeyhine hizmet etmek

Kahve falında şeyhine hizmet etmek

Kahve falında şeyhine hizmet etmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, huzur bulacağına, adından konuşulur olacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında şeyhine hizmet etmek gördüyseniz:

  • Her şeyin sizin yararınıza geliştiğini göreceksiniz.

Kahve falında şeyhe hizmet etmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeyhine hizmet etmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında mürşide hizmet etmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mürşidine hizmet etmek kazancın her daim artacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisine hizmet etmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüklerine hizmet etmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında kadın hizmetçi görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında hizmetçi görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir