AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine hamile olduğunu söylemek

Kahve falında birisine hamile olduğunu söylemek

Kahve falında birisine hamile olduğunu söylemek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine işarettir.

Kahve falında birisine hamile olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Daha huzurlu bir ortamda düşünmelisiniz.

Kahve falında hamile olduğunu birine söylemek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına delalettir.

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kötü günleri geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında hamile olduğunu söylemek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kaldığını söylemek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasına hamile olduğunu söylemek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yalandan hamile olduğunu söylemek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında birisine hamile olduğunu söylemek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğu söylemek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir