AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalandan hamile olduğunu söylemek

Kahve falında yalandan hamile olduğunu söylemek

Kahve falında yalandan hamile olduğunu söylemek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında yalandan hamile olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • İletişim trafiği ani fikir değişikliklerine neden olabilir.

Kahve falında yalandan hamile olduğunu söylemek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yalandan hamile olmak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında yalandan evlenmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında yalandan ağlamak büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yalandan uyumak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında yalandan nişanlanmak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yalandan namaz kılmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet eder.

Kahve falında yalandan gülmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir