AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine gülmek

Kahve falında birisine gülmek

Kahve falında birisine gülmek mülkiyetinin de artacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisine gülmek gördüyseniz:

  • Birbirinden oldukça farklı bilgiler nedeniyle belli bir karara varmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında gülmek olmak bazı sorunlarla uğraşılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zorla gülmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında önce ağlamak sonrada gülmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin güldüğünü görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle gülmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, isteklerinize kavuşacağınıza tabir olunur.

Kahve falında gülmek dalga geçmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında namazda gülmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine yorulur.

Kahve falında gülmek güldürmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir