AnaSayfa / Genel / Kahve falında önce ağlamak sonrada gülmek

Kahve falında önce ağlamak sonrada gülmek

Kahve falında önce ağlamak sonrada gülmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, gözyaşının dineceğine, arabuluculuk yapılacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında önce ağlamak sonrada gülmek gördüyseniz:

  • Uzaklardan gelen bir haber parasal konulardaki sıkıntılarınızı hafifletebilir.

Kahve falında önce ağlamak sonrada gülmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında önce gülmek sonra ağlamak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında önce ağlamak sonra gülmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında önce ağlayıp sonra gülmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında önce gülüp sonra ağlamak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin önce ölüp sonra dirildiğini görmek tatsız durumlar yaşanacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin önce öldüğünü sonra dirildiğini görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına delalet eder.

Kahve falında önce kavga edip sonra barışmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir