AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazda gülmek

Kahve falında namazda gülmek

Kahve falında namazda gülmek kazancın günden güne artacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında namazda gülmek gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında namaz kılarken gülmek zafer ve bol kazanç getireceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında namazda gülmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına alamet eder.

Kahve falında namaz kılarken güldüğünü görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namazda güldüğünü görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin güldüğünü görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına gülmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına işarettir.

Kahve falında gülmek neşeli olmak olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında komşularla gülmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir