AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülmek güldürmek

Kahve falında gülmek güldürmek

Kahve falında gülmek güldürmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, insanlar arasında yüceleceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işaret eder.

Kahve falında gülmek güldürmek gördüyseniz:

  • Belli bir bütçeye bağlı kalarak kişisel gelişiminizi ilgilendiren adımlara atmanız mümkün olabilir.

Kahve falında gülmek ve güldürmek atılan adımların zarar getireceğine, son model arabaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gülmek güldürmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kazancında bereketin artacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü güldürmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, huzurlu hissedileceğine delalet eder.

Kahve falında bebeği güldürmek masa başı bir işe girileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını güldürmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarını güldürmek borçlarını bitireceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini güldürmek mutluluktan havalara uçulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına alamet eder.

Kahve falında bebek güldürmek yılmayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir