AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını alkollü görmek

Kahve falında arkadaşını alkollü görmek

Kahve falında arkadaşını alkollü görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, işe başlanacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, karamsarlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını alkollü gördüyseniz:

  • Siz ertelemeye çalışsanız da, mevcut bir düzenlemenin bazı parçalarının bir an önce yeniden düzenlenmeye ihtiyacı olabilir.

Kahve falında arkadaşını alkollü görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında alkol alanı görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, hak yolundan ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında birini alkol içerken görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında alkol şişesi görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında birini alkollü görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında evde alkol içmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, işlerin çok büyümeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı alkollü görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin alkol içtiğini görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir