AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine çorap giydirmek

Kahve falında birisine çorap giydirmek

Kahve falında birisine çorap giydirmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, hedeflere ulaşamayacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında birisine çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınız suçluları ortaya çıkartarak, suçsuzların özgür kalmasına yardım edebilir.

Kahve falında anneye çorap giydirmek işlerin rayından çıkacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek tek çorap giymek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine inanılır.

Kahve falında büyük çorap giymek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorap üstüne çorap giymek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin beyaz çorap giydiğini görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağına çorap giydirmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağa çorap giymek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının çorabını giydiğini görmek umutsuzluğa düşeceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir