AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap üstüne çorap giymek

Kahve falında çorap üstüne çorap giymek

Kahve falında çorap üstüne çorap giymek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayırlı işe, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, çok sayıda borca gireceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında çorap üstüne çorap giymek gördüyseniz:

  • Parçaları birleştirmekte ya da bazı şeyleri bir araya getirmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çorap üstüne çorap giymek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı üstüne ayakkabı giymek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gömlek üstüne gömlek giymek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ceket üstüne ceket giymek hayallerinin peşinden gideceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında elbise üstüne elbise giymek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine yorulur.

Kahve falında pantolon üstüne etek giymek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolon üstüne pantolon giymek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında etek üstüne etek giymek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir