AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek kesildiğini görmek

Kahve falında çiçek kesildiğini görmek

Kahve falında çiçek kesildiğini görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek kesildiğini gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü olanlardan çabuk etkileniyorsunuz.

Kahve falında çiçek kesildiğini görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında elinin bıçakla kesildiğini görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında köpek kesilirken görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın kesildiğini görmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz at kesildiğini görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, ters giden olayların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında boğa kesildiğini görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine alamet eder.

Kahve falında saçın çok kısa kesildiğini görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir