AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü kırışık görmek

Kahve falında birinin yüzünü kırışık görmek

Kahve falında birinin yüzünü kırışık görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü kırışık gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmeyin.

Kahve falında yüzünün kırışık olduğunu görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında birinin yüzünü kırışık görmek etrafına güzel insanların dolacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde kırışık görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, hedeflere ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü kırışık görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kırışık yüz görmek bazı adımlar atacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde kırışıklık görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü kırışık görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında yüzünü kırışık görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir