AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıya çay dökmek

Kahve falında halıya çay dökmek

Kahve falında halıya çay dökmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yüzünü güldüreceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, kendisine ev alacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halıya çay dökmek gördüyseniz:

  • Bilgi edinmeden cevap vermemeye özen gösterin.

Kahve falında halıya çay dökmek aklına giren şeytana uyacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerine çay dökmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yere çay dökmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline çay dökmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine çay dökmek ticaretin büyüyeceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında çay dökmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çayın demini dökmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru çay dökmek huzurunun bozulacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir