AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüksekten düşmesini görmek

Kahve falında birinin yüksekten düşmesini görmek

Kahve falında birinin yüksekten düşmesini görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüksekten düşmesini gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında bebeğinin yüksekten düştüğünü görmek ekmek kapılarının kapanacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşeni görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşerek ölmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten düşen insanlar görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin yüksekten düştüğünü görmek yarınlara bakacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu yüksekten düşerken görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalettir.

Kahve falında kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, büyük düşüneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir