AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşerek ölmek

Kahve falında yüksekten düşerek ölmek

Kahve falında yüksekten düşerek ölmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşerek ölmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda bulunan veya evinizle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında arkadaşının yüksekten düşüp öldüğünü görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, hoşluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüksekten düşüp öldüğünü görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten düşüp ölmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekten düşerek ölmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten düşüp öldüğünü görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden düşüp ölmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hem de para kaybettireceğine yorulur.

Kahve falında bir insanın yüksekten düştüğünü görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir