AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşen insanlar görmek

Kahve falında yüksekten düşen insanlar görmek

Kahve falında yüksekten düşen insanlar görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, geçim derdine gireceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten düşen insanlar gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda çok sayıda alternatifiniz var.

Kahve falında bir insanın yüksekten düştüğünü görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine işarettir.

Kahve falında yüksekten düşen insanlar görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten düşme korkusu yaşamak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten düştüğünü görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten düşüp ölmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin yüksekten düştüğünü görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir