AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu yüksekten düşerken görmek

Kahve falında çocuğunu yüksekten düşerken görmek

Kahve falında çocuğunu yüksekten düşerken görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, parasal durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu yüksekten düşerken gördüyseniz:

  • Duygusal, entelektüel veya estetik anlamda farklı maceralara açık bir yıldasınız.

Kahve falında bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu yüksekten düşerken görmek işlerin düzeleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yıpranacağına, strese gireceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu yüksekten düşmüş görmek onlara değer vereceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun yüksekten düştüğünü görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten düşeni tutmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir