AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Kahve falında bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Kahve falında bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Çağrıldığınızda gereken yerde olmanız veya gerekeni yapmanız, ileride bazı konularda dışlanmanızın önünü kesebilir.

Kahve falında bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden düştüğünü görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek müjdeli bir haber alacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düştüğünü görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden düşen birini görmek gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşeni görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, işinde yükseleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir