AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin vücudunda yanık görmek

Kahve falında birinin vücudunda yanık görmek

Kahve falında birinin vücudunda yanık görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, dünya mallarının çoğalacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunda yanık gördüyseniz:

  • Gerçekler sizi özgürleştirecektir, bazı konularda duygularınızı daha net tahlil imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında başkasının vücudunda yanık görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudu yanık görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında vücutta yanık görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık vücut görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında vücut yanığı görmek hayatının yoluna gireceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin vücudunda yanık görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, hastalığının düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunu yanık görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda yanık görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir