AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunu yanık görmek

Kahve falında vücudunu yanık görmek

Kahve falında vücudunu yanık görmek bunalımlı günler geçirileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunu yanık gördüyseniz:

  • Bazı sözleri tutabilmek için kendinizi zorlamanız gerekecekse ya da kendinizi iyi hissetmeyecekseniz, bağlayıcı sözler vermemenizde fayda var.

Kahve falında vücudu yanık görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, umutlarının kırılacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta yanık görmek adını herkese duyuracağına, yakında başlayacak aşk macerasına delalettir.

Kahve falında başkasının vücudunda yanık görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunda yanık görmek hayır ve bereketin artmasına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücut yanığı görmek kazancını katbekat arttıracağına, iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda yanık görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanık vücut görmek yeni yollara girileceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunu yanık görmek dertlerin bölüşüleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir