AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücut yanığı görmek

Kahve falında vücut yanığı görmek

Kahve falında vücut yanığı görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işarettir.

Kahve falında vücut yanığı gördüyseniz:

  • Başkalarının sağlık sorunlarına gösterdiğiniz duyarlıllığın yarısını kendinize gösterseniz, mükemmel bir fiziksel performans tutturabilirsiniz.

Kahve falında vücut yanığı görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına inanılır.

Kahve falında vücudunu yanık görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet eder.

Kahve falında yanık vücut görmek niyetlendiği işlere gireceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının vücudunda yanık görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, mutlu ilişkiler kuracağına işaret eder.

Kahve falında vücutta yanık görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda yanık görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, yılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudu yanık görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında birinin vücudunda yanık görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir