AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının vücudunda yanık görmek

Kahve falında başkasının vücudunda yanık görmek

Kahve falında başkasının vücudunda yanık görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının vücudunda yanık gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren hayallerinizin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında birinin vücudunda yanık görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında vücut yanığı görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanık vücut görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işarettir.

Kahve falında vücudunu yanık görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine inanılır.

Kahve falında vücutta yanık görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının vücudunda yanık görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudu yanık görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda yanık görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir