AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üzüm yediğini görmek

Kahve falında birinin üzüm yediğini görmek

Kahve falında birinin üzüm yediğini görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Sakinlik çözümü kolaylaştıracaktır, unutmayın.

Kahve falında ölmüş birine üzüm yedirmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında birine üzüm yedirmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm yedirmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz üzüm yediğini görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı üzüm yediğini görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm yemek ve yedirmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve incir yediğini görmek azalacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm yediğini görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir