AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm yedirmek

Kahve falında üzüm yedirmek

Kahve falında üzüm yedirmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, iş değişikliğine gidileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz.

Kahve falında birisine üzüm yedirmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı üzüm yediğini görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine üzüm yedirmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kara üzüm yediğini görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, borçlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının üzüm yediğini görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine üzüm yedirmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah üzüm yediğini görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında üzüm yedirdiğini görmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir