AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm yemek ve yedirmek

Kahve falında üzüm yemek ve yedirmek

Kahve falında üzüm yemek ve yedirmek kısa zamanda çok yol alınacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hasretlerin biteceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine işarettir.

Kahve falında üzüm yemek ve yedirmek gördüyseniz:

  • Dikkatinizi başka konulara yöneltmeye çalışmalısınız.

Kahve falında üzüm yemek ve yedirmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm yediğini görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Kahve falında üzüm yediğini görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah üzüm yedirmek yoğun duygular yaşayacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına delalet eder.

Kahve falında kara üzüm yediğini görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, yaşanan kötü olayların unutulacağına yorulur.

Kahve falında bebeğe üzüm yedirmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah üzüm yediğini görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine üzüm yedirmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir