AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üstünde yılan görmek

Kahve falında kar üstünde yılan görmek

Kahve falında kar üstünde yılan görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, hedeflerine kavuşacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kar üstünde yılan gördüyseniz:

  • Ev hayatınıza veya aile ilişkilerinize zarar verebilecek şeylerden kaçının.

Kahve falında kar üstünde yılan görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına inanılır.

Kahve falında kar üstünde yemek yemek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında karlar üstünde yürümek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç üstünde kar görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, sorunların tek kalemde silineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üstünde kar görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yuvarlanmak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde kar görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimen üstünde kar görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir