AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde yılan görmek

Kahve falında denizin üstünde yılan görmek

Kahve falında denizin üstünde yılan görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünde yılan gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız stresi azaltmanıza yardım ediyor.

Kahve falında denizin üstünde yılan görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında toprak üstünde yılan görmek anne baba duası alacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstünde yılan görmek yaşamının tazeleneceğine, hastalıklarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üstünde yılan görmek kötü gününü de paylaşacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işaret eder.

Kahve falında elinin üstünde yılan görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, karalar bağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak üstünde yılan görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, garanti olacak makama oturacağına işarettir.

Kahve falında mezarın üstünde yılan görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yılan görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir