AnaSayfa / Genel / Kahve falında açığa alınmak

Kahve falında açığa alınmak

Kahve falında açığa alınmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açığa alınmak gördüyseniz:

  • Üst üste gelen davet ya da kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında açığa alınmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzlara alınmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında gözaltına alınmak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir işe alınmak sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alında saç çıktığını görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teröristlerce rehin alınmak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak kader çarkının kişiden yana döneceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında rehin alınmak kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir