AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin tırmandığını görmek

Kahve falında birinin tırmandığını görmek

Kahve falında birinin tırmandığını görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, hasret gidereceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin tırmandığını gördüyseniz:

  • Alacak verecek meseleleri, yapılacak ödemeler, çıkması beklenen krediler, burslar, alınacak primler v.b konularında engellenmiş hissedebilirsiniz.

Kahve falında dağa tırmanmak ve inmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmak parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara tırmanmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamura tırmanmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında düz dağa tırmanmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir binaya tırmanmak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı tepeye tırmanmak iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında surlara tırmanmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir