AnaSayfa / Genel / Kahve falında surlara tırmanmak

Kahve falında surlara tırmanmak

Kahve falında surlara tırmanmak müjdeli haberler alacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında surlara tırmanmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya ortaklaşa yapılması gereken işlerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında surlara tırmanmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz araba surmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında surdan atlamak büyük bir boşluğa düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında kale suru görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında suriye görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına delalet eder.

Kahve falında kale sur görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında tarihi sur görmek ele geçen parada artış olacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suriye sınırını görmek kazançlı bir işe girileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir