AnaSayfa / Genel / Kahve falında alimle yemek yemek

Kahve falında alimle yemek yemek

Kahve falında alimle yemek yemek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, mutsuz olacağına, kendini toparlayamayacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına delalettir.

Kahve falında alimle yemek yemek gördüyseniz:

  • Küçük sorunların tartışma ortamı yaratmasına izin vermezseniz, çalışmalarınızı iyi bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Kahve falında alimle yemek yemek bekarlar için evlenmeye, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında birinin alim olduğunu görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir alimi görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında din alimi görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına inanılır.

Kahve falında alim mezarlığı görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında alimden ders almak düzeninin yeniden sağlanacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine delalettir.

Kahve falında bir alimin elini öpmek rahata ve huzura kavuşacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında din aliminin elini öpmek gayrimenkul sahibi olunacağına, hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir