AnaSayfa / Genel / Kahve falında alimden ders almak

Kahve falında alimden ders almak

Kahve falında alimden ders almak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yüksek bir makamı olacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alimden ders almak gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini söyleyen kişiler can sıkabilir.

Kahve falında alimden ders almak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine işaret eder.

Kahve falında bir alimin elini tutmak mutlu zamanlar geçireceğine, şansa rivayet eder.

Kahve falında alimden hediye almak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına işarettir.

Kahve falında bir alimi görmek mutlu olacağına ve güleceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında din alimi görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alimi görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alim birini görmek inancının eksileceğine, dertlerden kurtulmaya alamet eder.

Kahve falında alim birinin elini öpmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir