AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir alimi görmek

Kahve falında bir alimi görmek

Kahve falında bir alimi görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, şansının yaver gideceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında bir alimi gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız, katılacağınız aktiviteler veya bağlantılarınız kanalıyla yararlı ilişkiler kurabilirsiniz.

Kahve falında alim mezarlığı görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında din alimi görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin alim olduğunu görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında alim kadın görmek yeterli kimse haline geleceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında alimden nasihat almak maddi yükümlülüklerin azalacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında alimleri görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alim olmak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine inanılır.

Kahve falında islam aliminin elini öpmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir