AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sizi kovaladığını görmek

Kahve falında birinin sizi kovaladığını görmek

Kahve falında birinin sizi kovaladığını görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sizi kovaladığını gördüyseniz:

  • Diğerleri isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilmek için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklardır.

Kahve falında birinin sizi kovaladığını görmek hayallerin gerçekleşeceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin sizi kovaladığını görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir adamın sizi kovaladığını görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kedinin sizi kovaladığını görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında size ateş edildiğini görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin size baktığını görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sizinle dalga geçtiğini görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında birinin sizi koruduğunu görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir