AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin size baktığını görmek

Kahve falında birinin size baktığını görmek

Kahve falında birinin size baktığını görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin size baktığını gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı biraz saldırgan bir tutum içine girebilirsiniz.

Kahve falında size seven birini görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sizi sevdiğini görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birinin sizi öptüğünü görmek evlenme yolunda adım atacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına işarettir.

Kahve falında birinin size su verdiğini görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin sizi kovaladığını görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sizi boğduğunu görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında size gülen birini görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir