AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sizi izlediğini görmek

Kahve falında birinin sizi izlediğini görmek

Kahve falında birinin sizi izlediğini görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, zor günlerin yaşanacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işarettir.

Kahve falında birinin sizi izlediğini gördüyseniz:

  • Olayların ya da gelişmelerin iyi tarafları da var.

Kahve falında birinin sizi izlediğini görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sizi kovaladığını görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin sizi öpmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sizden yardım istediğini görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin size aşık olduğunu görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Kahve falında kedinin sizi kovaladığını görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sizden kaçtığını görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında birinin sizi yaladığını görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir