AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sizden yardım istediğini görmek

Kahve falında birinin sizden yardım istediğini görmek

Kahve falında birinin sizden yardım istediğini görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, eşlerinin kapanacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sizden yardım istediğini gördüyseniz:

  • Kazanamayacağınız tartışmalara girmemenizde fayda var.

Kahve falında birinin sizden yardım istediğini görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sizden yardım istemek bazen fakirlik görüleceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sizden para istediğini görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yabancı birinden yardım istemek daha şık mekanlarda eğleneceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine inanılır.

Kahve falında polisten yardım istediğini görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneden yardım istemek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında yardım istediğini görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağırıp yardım istemek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir