AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin size aşık olduğunu görmek

Kahve falında bir erkeğin size aşık olduğunu görmek

Kahve falında bir erkeğin size aşık olduğunu görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, kötü günlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin size aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan rutin iş veya konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin size aşık olduğunu görmek suçlamalardan aklanılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında size aşık birini görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının size aşık olduğunu görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında size aşık olan kişiyi görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında birinin size aşık olduğunu görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin sizi öptüğünü görmek işlerinde berekete kavuşacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin size sarıldığını görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir erkeğe aşık olmak çekilen zahmetin sona ereceğine, her zaman şükür içinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir