AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinizin sizi öptüğünü görmek

Kahve falında sevgilinizin sizi öptüğünü görmek

Kahve falında sevgilinizin sizi öptüğünü görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, geleceğine bakacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinizin sizi öptüğünü gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konulara değişik bir perspektiften yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinizin sizi öptüğünü görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin sizi aldattığını görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinizin sizi öptüğünü görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinizin sizi aldattığını görmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin sizi öptüğünü görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında size yalan söylendiğini görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında birinin sizinle dalga geçtiğini görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir