AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin sizinle konuştuğunu görmek

Kahve falında ölmüş birinin sizinle konuştuğunu görmek

Kahve falında ölmüş birinin sizinle konuştuğunu görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin sizinle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Yalnız bir insansanız yeni bir ilişki yaşamaya kendinizi şimdiden hazırlayın.

Kahve falında ölmüş birinin sizinle konuştuğunu görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kedinin sizi kovaladığını görmek ticaretinin gelişeceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin size küstüğünü görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında size seven birini görmek gelirinden yana memnun olacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sizden kaçtığını görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin sizi aldattığını görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin size sarıldığını görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin size sarıldığını görmek Allah katında günahlarının affolacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir