AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin su verdiğini görmek

Kahve falında eşinin su verdiğini görmek

Kahve falında eşinin su verdiğini görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, problemlerini çözeceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, güven kaybı yaşanacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin su verdiğini gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında eşinin su verdiğini görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin kağıt para verdiğini görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin çiçek verdiğini görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski eşinin para verdiğini görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin para verdiğini görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin gül verdiğini görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında güvercine su verdiğini görmek tövbelerin kabul olacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında birinin size su verdiğini görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir