AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye su verdiğini görmek

Kahve falında ölüye su verdiğini görmek

Kahve falında ölüye su verdiğini görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, geleceğinin parlak olacağına inanılır.

Kahve falında ölüye su verdiğini gördüyseniz:

  • Hırslı yaklaşımlarınızın olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında ölünün su verdiğini görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında ölüye su verdiğini görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün hediye verdiğini görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinin anahtar verdiğini görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün bir şey verdiğini görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına yorulur.

Kahve falında ölünün ekmek verdiğini görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye para verdiğini görmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, yanlış anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye yemek verdiğini görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, ters giden işlerin normale döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir