AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneye seslenmek

Kahve falında ölmüş anneye seslenmek

Kahve falında ölmüş anneye seslenmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneye seslenmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere istemeden karışık mesajlar vermeniz nedeniyle, isteklerinizin gerçekleşmesi zor olabilir.

Kahve falında annesine seslenmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneye seslenmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında anne diye seslenmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına işarettir.

Kahve falında anneye seslenmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annenin seslendiğini görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine işarettir.

Kahve falında birisine seslenmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında seslendiğini görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında kalabalığa seslenmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sürekli yerinde sayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir