AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babaya seslenmek

Kahve falında ölmüş babaya seslenmek

Kahve falında ölmüş babaya seslenmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya seslenmek gördüyseniz:

  • İş konularında yeni şeyler öğrenmeniz olasıdır.

Kahve falında baba diye seslenmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babaya seslenmek attığı adımların boşa çıkacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babaya seslenmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında babama seslenmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birine seslenmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birisine seslenmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında birine ismiyle seslenmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında oğluna seslenmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir