AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sırtının yandığını görmek

Kahve falında birinin sırtının yandığını görmek

Kahve falında birinin sırtının yandığını görmek hastalığın biteceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sırtının yandığını gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlendirme gayretinde olmalısınız.

Kahve falında sırtının yandığını görmek rahatının da yerine geleceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtının yandığını görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çok sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkalarının yandığını görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, variyetini çoğaltacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dünyanın yandığını görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ellerinin yandığını görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçenin yandığını görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünün yandığını görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında sobanın yandığını görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, bunun için sabırsızlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir