AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobanın yandığını görmek

Kahve falında sobanın yandığını görmek

Kahve falında sobanın yandığını görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında sobanın yandığını gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince yeni birşeyler almamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında evde soba yandığını görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sobada ateş yandığını görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında sobanın yandığını görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sobada odun yandığını görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında soba sökmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah soba görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında sobada yanan ateş görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurulu soba görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir